Lokaler uthyres

Strax utanför Tillberga, i Västerås närhet har vi lokaler för uthyrning.

 

Archibald (f d ”Flygeln”)

En helt renoverad fastighet med ett stort rum i övervåningen, högt i tak, samt källare med valv, våtrum och pentry.

Det finns en helt fantastisk atmosfär inne i denna byggnad. Byggnaden är på 14 ggr 12 meter och byggd ca 1750.

Ytan är 190 kvm. Vi önskar en varmhyra om 12.000 kronor plus moms per månad. Det som tillkommer är elkostnaden. Ni får tillgång till att parkera 4 bilar när byggnaden. Det återstår yttre fasadrenovering och att renovera altanen till våren 2017. Vi kan tänka oss en ”rabatt” under tiden fram till att allt är klart.

Vi hyr ut lokalen endast till näringsidkare som är momspliktiga

 Beträffande övriga byggnader kan Ni kontakta Robert Andersson, mobil: 070-4465053, mail: murarerobertandersson@gmail.com. Vi har ett intresse att hitta rätt hyresgäster och vi är flexibla för att till stor del anpassa lokalerna till de önskemål som finns.

 

Arran (f d ”Förvaltarbostaden”)

En underbart vacker kulturhistorisk byggnad som är omsorgsfullt renoverad.  Byggnaden är från 1848 och måtten är 17 ggr 12 meter, dvs 204 kvm per våningsplan. Byggnaden är på tre hela våningar plus källare, dvs 600 kvm plus källaren. Det finns olika alternativ för framtida hyresgäst/hyresgäster. Vi räknar med att byggnaden skall vara klar för uthyrning 1 januari 2017.

 

Huvudbyggnaden.

Vi har inte påbörjat renovering och restaureringen ännu. Vi ser fram emot alla form av förslag från intresserade hyresgäster. Yta 29 ggr 15 meter, dvs 435 kvm per plan plus stor källare. Byggnaden är från tidigt 1700-tal och har fantastisk arkitektur.

 

Malcom (f d slaktsvinsstall) 

Det finns totalt 4 lokaler i denna byggnad. Alla har stora portar, egna kontorsdelar, egna WC-dusch och egna pentry. Här är den perfekta ytan för den som önskar en kombination mellan lätt lager och kontor,

Samtliga lokaler M1-M4 är uthyrda.

 

Alexander (fd ”Smedjan”)

Denna byggnad är en gammal industribyggnad där det funnits verkstäder och industrihyresgäster längre. Nu är den helt renoverad. Det finns stora portar, eget WC och dusch samt pentry för resp lokal.

 

A1: UTHYRD

 

A2: ledig, 135 kvm inkl dusch, WC , pentry och kontorsrum. Varmhyra: 8.400 kr per månad plus moms, El tillkommer. Blir färdigställd: 1 oktober 2016.

 

A3: UTHYRD

 

A4: ledig, blir klar 10/12, 102,5 kvm inkl dusch, WC, pentry och kontorsrum. Varmhyra: 6.000 kr per månad plus moms. Blir färdigställd: 1 november 2016.

 

A5: är klar för uthyrning. 

 

Christoffer (f d Ösby)

En f d grisbyggnad som vi städat ur. Det finns väggar, golv och tak som är i vettigt skick.  Här finns väldigt stora ytor och det går att göra mycket i dessa. Vi önskar en kallhyra. Denna byggnad ligger rätt så nära Tillberga.

Totalytan är 896 kvm. Hyran är 200 kr per kvm och år plus moms. Detta ger en årshyra om 179.200 kr plus moms. Detta är en kallhyra, el vatten mm tillkommer.

 

David (f d Nibble Norra)

Detta är en stor bra byggnad vid Nibble Norra. Här kan man förvara det mesta.

Ytan är 407 kvm och hyran är 200 kr per kvm och år plus moms.

Detta ger en årshyra om 81.400 plus moms. Detta är en kallhyra. Ev el, vatten mm tillkommer.